Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
DRB: írj a Fisotech-nek a technika1@kameradepo.hu email címükre, segíteni fognak.
Andrewstarr: ez a PNI egy kínai rendszer, kb azonos az ANBUIX, BESDER, HISEEU, MISECU, TECHAGE, SMAR, USAFEQLO stb-vel!
Mobilon a jó kis XMEye kezeli.
A topik összefoglalóban van két videó, ezekkel kb megegyező lesz:
Videó1 + videó2.xigris: a Mesh azért jó, mert egy pillanatra sem szakad meg a hálózati kapcsolat bármerre jársz a házban, udvaron!
Egy jelismétlő teljesen más: lesz a mesh hálózatod és lesz egy másik hálózatod, amit a jelismétlő ad! Az eszközök látni fogják egymást, de a telefonnal át kell majd csatlakozni ha az udvaron leszel.
Ha van rá keret, akkor mesh eszközt vegyél, ha nincs, akkor jó a jelismétlő is!
Néha le szokták akciózni az Asus mesh cuccait, figyelni kell, én is venni akarok!hzsolee: és tényleg Szájerbiztos
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
hzsolee
őstag
A kamera elég b@lfasz módon van felrakva, de a kőműves ráért azt látom... az esőcsatorna nagyon faja módon van megoldva. Szájerbiztos
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
nihill
őstag
Mondjuk egy ilyen forgatható kamerával sokat érsz ha elfordítja, 5 perc múlva ugyan úgy vissza tudja telefonról fordítani... (látom közben vacs is ugyan erre jutott) ráadásul ennyire telibe rád van állítva nem hinném hogy véletlen. (ha nekem lenne forgatható kamerám ami a szomszédot is tudná venni, alapból biztos hogy a saját kertemre állítanám be)
Szerintem semmiképp ne hagyd annyiba mert egyértelműen neked van igazad hogy ez így szabálytalan.
Rakjon fel oda fixet, ami csak a saját udvarát látja. Eleve sarokban van, oda semmi értelme így forgatható kamerának, sima fix kamerával is teljes mértékben be tudná látni a saját udvarát. A forgatható csak annyi "pluszt" ad neki hogy hozzád is át tud nézni vele.[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
Rossz hír ... valódi a kamera, ráadásul motorosan forgatható jobbra-balra/fel-le!
Konkrétan ez a kamera az!
Mondjuk nem egy komoly technika, kb 10-15 méterig lát élesen.
A korábban linkelt térképed alapján a saját udvarát is figyelhetné, de mégis a tiédre van fordítva!
Az a baj, hogy ha vissza is fordítja a sajátjára, utána is csak pár másodperc és megint téged figyelhet![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
senior tag
válasz Andrewstarr #19485 üzenetére
Hát ha ez nem gagyi, akkor ennyiért ajándék.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok, ez megéri ennyiért, vagy tudtok hasonlót, jobbat, ilyen árban? Előre is köszönöm a segítséget...
[link] -
Bl.Gyo.
őstag
bocs bele szólók, de... igazi kamera? mert lehet kapni ál kamerákat, és csak feltette valahogy az illető hogy ott legyen, nem figyelt az irányra.
Ha igazi, akkor nagyon unatkozhatnak a nyugdíjasok és haladnak a korral, nem az ablakból kibámulva hanem így kényelmesen a fotelből figyelik a szomszédot.[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
válasz nihill #19468 üzenetére
Mondom, hogy a saját udvaromra van állítva. Nem arról van szó, hogy beleér a telkem, hanem konkrétan az enyémre van állítva, és szerintem az övét nem is látja.
Az eresz alá szerelték, Kb. 3,5 méter magasan van és 3 méterre a telekhatártól.
Gyakorlatilag a másik szomszédra is rálát.[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
Hát a kép alapján ha így van beállítva a kamera, akkor abban a saját telkéből nem sok látszódhat, egy kamerának átlagosan 90 fok a látószöge, szóval még ha párhuzamos lenne a kerítéssel, a fele kép még akkor is téged venne...
Szerintem szép kulturáltan, semmi célozgatással semmire, kérd meg őket mutassák meg mit lát az a kamera, akár a mobiljukon, vagy küldjék el emailben, bárhogy.
Aztán hogy erre a kérésre hogy reagálnak, +a kép alapján, majd eldöntöd hogyan állj hozzá a továbbiakban az ügyhöz...[ Szerkesztve ]
-
xigris
őstag
Sziasztok! Adott egy aimesh hálózat(ax82u,ax58u) amit bővíteni kellene, hogy a teraszon is legyen jó wifi.
Kérdés csak egy 3. aimesh a megoldás vagy lehet valami hatótávnövelő vagy access point ami lehetne más márka.is. -
DRB
senior tag
Üdv mindenkinek!
Akadt egy kis gondom. Szóval van itt nekem egy Herospeed IP kamerám, és nem emlékszem jelszavára, de még a felhasználó névben sem vagyok biztos. Lehet ezt valahogy resetelni? Vagy mindegy, bármi megteszi, csak ne kelljen másikat vennem. Neten kotorásztam elég sokat, de nem találok semmi használhatót.
Előre is kösz a segítséget!Ja, csak a pontosság kedvéért: nem Herospeed hanem Fisotech, de Herospeed a firmware rajta, sőt lehet, hogy teljesen az csak át van címkézve.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz pinnacle #19460 üzenetére
Hivatalosan a NAIH, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az illetékes, online felületen is elindíthatod az ügyet.
szerk.
vacs, akár összefoglalóba is mehetne ha gondolod...[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
ssgt1981
senior tag
Surveillance Station beállításnál milyen értékre célszerű állítani mozgásérzékelésnél az érzékenység és a küszöb értékeket?
-
őstag
De nem az, hogy értenek vagy sem... Jöjjön akkor egyik nap oda a fia és kérd meg, hogy mutassa meg a monitoron vagy telefonon a látóteret, aztán ha zavaró, akkor kérd meg, hogy forgassa másik irányba. Ha nem tesz eleget a kulturált kérésednek, akkor esetleg tehetsz panaszt.
-
őstag
Ahogy sambenez és én is írtam korábban, első körben kultúrlény hozzáállással rákérdezni, hogy ki van-e maszkolva, ha nincs, akkor megkéred, hogy ne az udvarod felé nézzen, aztán a kérés eredményének a kimenetelétől függően cselekedni, mert ez magántulajdon / terület sértés vagy mi a fene, nem tudom pontosan.
-
hzsolee
őstag
-
őstag
Ez kényes dolog... Engedélyed kellett volna kérje, ez tény, de a rácsatlakozás szerintem akkor is szabálytalanság ha nyilvános a wifi, mert nem egy kávézó vagy reptér vagy hasonló, de lehet a többi topiktárs kijavít majd, mert nem tudom biztosra. Próbálj meg beszélni kulturáltan vele és kérd, hogy mutassa meg mit lát a kamera, mert az is lehet, hogy ki van maszkolva az udvarod a felvételen. Ha mégis rácsatlakozol, akkor egy sima ip scanner alkalmazással megtalálhatod a kamerát, de a felh./jelszó páros hiányában nem sokat tudnál kezdeni amúgysem...
-
csƵ
addikt
Üdv!
Tegnap este a szomszéd felszereltetett egy kamerát a háza sarkára, ami telibe látja direktben az udvaromat. Nyilvános wifin van a kamera. Rá tudok csatlakozni valahogy, mielőtt ordenáré módon elkezdek vele veszekedni?
[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! XMeye app felületén hol találni az Auto Track funkciót? ICSee felületén megvan és működik is. Ilyen camera: [link] Plusz a kettő alkalmazásban, vagy egy másikban van mód beállítani, hogy adott időközönként, mondjuk naponta 10-szer csináljon egy "őrjáratot" megadott pontok vonalán? Mellékelt VMS pc alkalmazásban van Cruise mód ahol szintén lehet hasonlót, de időzíteni nem tudom.
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
topi66
aktív tag
válasz MascarpHone #19439 üzenetére
Futtass le egy ip scannert,azon látszanak-e , ha igen akkor bongészőben nézz rá ip alapján,illetve ha a reset gombot megnyomod kétszer egymás után akkor AP módba kellene lépnie,ott a wifiben kellene megjelennie.
-
hzsolee
őstag
válasz helkin11 #19441 üzenetére
Mond neki, hogy egy nagy milkáért átveszem Nagy a nyomás mi? Különben nem lesz kerítés
Azt nem mondtad hogyan kezdődött...már jó ideje ment neki minden gond nélkül.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz helkin11 #19435 üzenetére
Szerintem add vissza a Vikusznak, kenje a hajára
A kamerák azért nem újak, emlékszem mikor vette... Ha az appban külön hozzáadod a kamerákat gondolom jók. Meg olyan nincs, hogy mindegyik rossz lesz egyszerre...
Én arra gondolok, hogy az nvr elhasalt...
Mindent fullra lenulláztál? Kezd tiszta lappal[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
MascarpHone
csendes tag
Sziasztok. Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miért válhatott egyik percről a másikra mindkét működő kameránk offline.ra?
Próbáltam törölni, újra hozzáadni, de úgy is offline maradt.
A törlés, hozzáadás sikerült. Kóddal adtam hozzá.
Ilyen kameráról van szó ha minden igaz: [link]
Icsee appal használom.
Köszönöm. -
vacs
Topikgazda
-
amdxp2
tag
Azt hittem ip cím alapján valahogy be lehet lépni a routerbe, de akkor nem, azért köszi. Ez egy 4G-s, sim kártyás router, az ip cím megadását követően egy jelszót kell megadni ami beenged a beallításokhoz és itt kell egy +pin kódot beírni. De ez csak akkor működik ha router saját wifijére csatlakozik az ember... Ha ez megvan a kameràk is tudnak csatlakozni.
-
amdxp2
tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyen vagyok e, de talán lesz aki tud segíteni. Olyan problémám/kérdésem van, hogy van egy Telenor otthon net előfizetésem amiben van egy Alcatel HH71VM router. Kerdésem a következő, hogyan tudom elérni ezt a routert én távolról? Egyáltalán van erre lehetőségem? Valószínűleg volt egy áramszünet és azóta nem tudnak a kamerák felcstlakozni a routeremre mivel be kellene jelentkeznem és beírni a pin kódot. Ezt távolról meg tudom tenni? Annyira nem vagyok otthon a témában, köszi a segítséget előre is.
-
csendes újonc
válasz Atomgeszi #19431 üzenetére
A kábelek jó helyen vannak(Cat6 utpvel van összedugva),a kamerák terén gyér a tudásom de az alapok azért megvannak az informatikai ismeretek révén,végignéztem az összes videót erről a készülékről,mindenhol már beüzemelés/konfigurálás előtt/közben ad képet,én azóta lefrissítettem a hivatalos reolink supportból az nvrt,ez sikeres is volt,a kamerának felismeri még a típusát is,ha másik kamerát dugok rá annak is kiírja a típusát de akármilyen beállítást eszközölök Video Loss van
email:helkin@gmail.hu
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz helkin11 #19430 üzenetére
Ez egy kicsit kevés infó.. mit hova hogy dugtál?
Nekem az első összeszereléskor kicsit lassabban töltötte be a képet és idő kellett amíg élesedett a rendszer, de az első után a többi is plug and play működött.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
csendes újonc
Sziasztok,adott egy Reolink RLN8-410 NVR és hozzá Reolink RLC-410-5MP kamerák,a készülékek újak,az nvr a kamerát/kamerákat felismeri de képet az istenért sem ad,valakinek valami ötlet?
email:helkin@gmail.hu
-
jézusom
addikt
válasz Bullitt #19423 üzenetére
Rendes rendszerhez nem kell semmi internet, vagy felhő. Vannak kamerák, amik csakis felhőben működnek, nem olyat kell választani. Nyilván net nélkül nem lesz távoli élő kép, hacsak nem átlövöd a hálózatot illetve az adat folyamot, de nem olcsó. LEsz egy rögzÍtőd, amit vissza tudsz majd nézni, nem tudom ennek vane értelme.
-
Bullitt
csendes tag
Sziasztok!
Nagyszüleim házára szeretnénk valamilyen kamerarendszert kiépíteni, a probléma kapásból ott kezdődik, hogy nincs náluk internet és mivel nyugdíjasok nem is nagyon van erre mód. Van bármi olyan ami ilyenkor szóba jöhet? Nyilván kapásból nincs szükség neten nézhető élő képre és nagy csilivili dolgokra.Köszi előre is
-
faki_
senior tag
válasz r6man123 #19420 üzenetére
3 db TP-Link Tapo C200-at használok több, mint egy éve. Egyiket garanciában (3 év) cserélték az első hónapokban, azóta ezzel, ill. a másik kettővel sincs semmi problémám. Non-stop mennek, ONVIF-ot elméletileg tudja, az iOS alkalmazás korrekt. A videó minősége gyengébb mint a Xiaominál megadott, ezen kívül elég hasonlónak tűnnek.
-
torkis
csendes tag
A Reolink január 20-án kiadott az RLC-810A kamerákhoz egy új firmware-t. Bár nekem auto update-re vannak kapcsolva a kamerák, de nem frissítették maguktól, kézzel kellett. Van pár újdonság benne, pl. az AI-nál állítólag megoldották hogy a hóesés ne detektálódjon mozgásnak meg hasonló. Aki esetleg Home Assistant integrációval használja: a kommunikációs portokat (pl. RTSP és ONVIF) külön kell mostantól engedélyezni és alapból kikapcsolva van, szóval be kelle ezeket kapcsolni hogy működjön vele az integráció és mozgás szenzorként integrálható legyen a HA-ba.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi Home Security Camera 360 kamerának van hasonló áron (11000-13000 forint) jobb alternatívája?
Betéren a "bébikamera" lenne. -
conexke
tag
Sziasztok!
Remélem, hogy nem tévedtem nagyon el. Szeretnék segítséget, tanácsot kérni, otthoni kültéri udvar, lakás figyelésére IP kamera vásárlásához.
Olyan érdekelne, ami:
- 1 db kültéri kamera
- Éjellátó
- 120 - 140° -os látómező
- IP65 víz-és porállóság
- MicroSD támogatás
- WIFI 802.11b/g/n 2.4 GHz
- Akumulátoros nagyobb üzemidővel, 3-4-5 nap vagy táp
- Android alkalmazás
- HD felontás 720p, 1080p (tű éles képet NEM!)
- 20-25 méter távolságon belül bármiféle mozgás van rögzítse
- vagy opció legyen, hogy csak mozgásra rögzit vagy folyamatos rögzités
olyan 20-30 közötti árba
Köszönöm -
őstag
válasz topi66 #19409 üzenetére
Igen, mert okostelefonra ugye nincs cms, de nem is lenne értelme, tök jó az Xmeye.
Telefonról is lehet csak lokálba nézni és még jobb is ugye, mert ha hirtelen akar valamit nézni lényegesen gyorsabb, mert mire a laptop betölt addig már lehet nincs is mit nézni"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
válasz topi66 #19407 üzenetére
Okos eszköz esetén pedig ezt tölti le és a bekarikázott + jelre bök, majd megadja az eszköz sorozatszámát, vagy még könnyebb, ha beszkenneli a kamera rendszer menüjében (látom egy Fisotech rendszer) lévő Verzió résznél a QR kódot. Alant pár hirtelen screenshot...
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Volna egy PNI márkájú 4 csatornás POE táplálású ip kamera rendszer. [link]
Pár hónapja működik is rendesen, a felhasználó megkért, hogy a rácsatlakoztatott TV-n kívül ő szeretné látni a kamera képeit laptopon és okos eszközön is. Házon belül, tehát nem szükséges külső hálózati elérés.
Hátulra az UP LINK lan csatlakozóba direktbe rádugott laptop sehogy nem akarja elérni az adott kamerákat ip alapján. Erre alkalmas windowsos programot tudnátok ajánlani, és hogy milyen hálózati beállításokkal induljak el?
Belsős netet majd kapni fog hálózati elosztón keresztül,l de gondoltam első körban rádugom a lapotopot (LAN-on)
-
Bl.Gyo.
őstag
sziasztok, újként itt!
nemrég szereztem első ip kamerámat egy ezviz c3n.
hátha van valakinek ötlete arra hogy wifi-n csatlakozok és az adat átvitel sokszor átlag 30kb/s, ha telefonról, laptopról stb. akarom nézni az élő képet, és a rögzített felvételt vissza. ez fhd képnél mondanom se kell mit eredményez, nézhetetlen. maga a kamera jól rögzít, csak a kommunikáció a kamera-router-telefon között lassú sokszor, és azért nem mindig mert máskor meg tökéletesen gyors, és minden jó, pedig semmit nem változtattam, ezért se értem mi okozza a problémát.
ötlet hogy mit tudnék megpróbálni, esetleg a routerben valami konfiguráció, stb? köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest