Új hozzászólás Aktív témák

  • aclandiae

    senior tag

    válasz DopeBob #1655 üzenetére

    Semmi fura nincs benne, még smile is volt a végén! Semmi bajom nincs a tehenekkel sem! :N

    Jim Tonic: miért nem lehetek irigy? Attól hogy így teszek vagy nem, neki semmi kára nem keletkezik. Azonban dühítő, hogy hozzájuk képest más mennyivel kevesebbet kap. Ráadásul a többség végigdolgozza a 8 óráját.

    modder: 300e nettóért fejlődjön is! Valószínűleg azért van annyi rutinja amit az idő során összeszedett, hogy nem ugyanannyi neki megtanulni, mint aki 0-ról indul egy új technológiánál.

    albiosz: egyetértek a leírtakkal. Nem is értem miért akkora sláger még mindig az informatikus? Annyian tanulnak ilyen szakmát 'oszt még sincs elég?

    djgeg: én sem napi 8-at vagyok bent (többet), de hozzá képest nem keresek semmit.

    cucka: jól megvilágítottad a különbséget! Azonban más ország bérét felesleges összevetni az itthonival. Attól hogy a hölgy kint takarításért annyit kap, itthon még nem változik semmi. (maximum neki, ha itthonról jár ki, és itthon használja fel, úgy már jól járt vele; ha kint él, akkor sokra szegény nem megy vele)
    Én eddig akárhány ilyen managert láttam/találkoztam vele... nos nem sok mindent csinált egész nap. Lehet hogy létezik belőlük jó, én szeretnék majd ilyennel találkozni!

    Jim Tonic #1662: tényleg nem szeretnék rosszindulatú lenni - azért én megnézem azt a 3 vagy 4 műszakos embert, aki munka mellett el tud végezni egy egyetemet! (most valami komolyabbról beszélek, nem valami szertárbüfé szakról) Jó hogy lehet levelezőn is, de hogy mindig mindent meg tudjon csinálni, és be is tudjon járni, és még tandíjra is félretegyen. Már évek óta lesem, hátha lesz ilyen ember, mert megkérdezném tőle hogyan csinálja?
    Jól teszed ha szerzel 2. diplomát is! Több lábon fogsz állni! :K

Új hozzászólás Aktív témák