Új hozzászólás Aktív témák

  • vicces1

    aktív tag

    válasz #75655680 #101003 üzenetére

    Inkább a bontás számít szerintem a kényesebb pörkölésnél, fajtánál, ahogy éreztem.
    Most van nálam egy tényleg nagyon világos etióp ami 2 hónapos pörkölés, (aggasztott is)az első nap balanszos gyümölcsös ízekkel teli ital volt presszóra és kotyogósra is nagyon bejött, már másnap nem tudta ezt adni, aztán gyorsan (nem quick, de azért eléggé) porciózva hibernáltam, nehogy haldokoljon itt nekem.

    Én is azonnal őrlöm, a kézi még szereti is fagyottan, de van aki kiveszi előző nap, a szorosan zárt üvegbe biztos nem romlik órák alatt. De kb 15-20 perc alatt felveszi a szobahőt, úgy is ha nincs megnyitva.

    Így nem fog rácsapódni a babgulyásos, égett olajos sültkrumpli pára sem. :D

    3perc alatt szétporciózok 250gr-ot 13-14 üvegbe. de nem mindig csinálom csak, ha nagyon kéri a kávé.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus

Új hozzászólás Aktív témák