-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzumpro
senior tag
válasz #72961024 #113559 üzenetére
Tippelgetni lehet az okát, hogy rögök miatt csatornásodik vagy hogy idővel változik a kávé, ahogy levegőt kap, eleinte túl sok a kioldódó széndioxid, később meg túl kevés, a finom porszerű szemcsék eltömítik a kávé útját, zaccos a kosár, változott a hőfok, stb.
Az egyenletesen kioldódó finomabb lehet mint egy csatornásodó, befulladó, általában az ismételhetőségre törekszünk és hogy minden paraméter állandó legyen, különösen a hőfok, a nyomásprofil, a kávénál pedig a frissességre törekszünk és hogy jól begyakorolt rutinos folyamatban készüljön a csapolás, mert az őrlés után is rögtön öregszik az őrlemény, változnak a tulajdonságai.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs