-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz zolnagy #113850 üzenetére
Persze! Nem is általános cáfolatnak szántam, inkább valóban összefoglaló, nomeg mérésekkel támasztja alá a "kollektív tapasztalatot".
Emellett van pár dolog, ami viszonylag egyértelműen tisztázható a vizsgálatok alapján, itt pedig rendre felmerül. Ilyen pl. az, hogy a szelepet a zacsin nem ragasztjuk le, nem szerencsés spricnizéssel visszahűteni a kávét a pörkölés végén, vagy az, hogy ha kevésbé szeretjük a káposzta, sajt, romlott tojás ízjegyeket, akkor várjuk ki, amíg a bűnös összetevők javarésze távozik, stb.Lehet, hogy csak én nem voltam figyelmes, de nem emlékszem, hogy írták volna, milyen kávét vizsgáltak és milyen pörkölésűt. ...ami ugye nem feltétlenül indifferens.
Van még hiányérzetem, főleg a pihentetési időszakra vonatkozó körülményeket illetően.
Persze ez legyen az élelmiszermérnökök meg a pörkölőmesterek dolga.BinX, a magyar neobank vállalkozásoknak - https://binx.hu (...szerintem tetszeni fog.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest