Új hozzászólás Aktív témák

  • Zen42

    tag

    válasz qvik27 #114863 üzenetére

    Igazad van ezzel a hústűs dologgal. Sok éve használok WDT-ként egy pezsgősdugót amiben egy rakás fogpiszkáló van. Néha pedig hűstűvel piszkálom Nem túl jó a rögtelenítés terén egyik sem, belátom. Amíg nem volt OCD-m addig jó hasznát vettem mert viszonylag jól el tudom vele rendezni a kávét. De azóta is használom mióta megvan az OCD, pedig az már inkább csak megszokás.
    Csinálok majd egy tűset is, hogy megnézzem mire jutok vele. Az újévi Asti pezsgő dugója tökéletes alap lesz. :) Csak nem szeretném összekarcolni a kosár alját. Árultak régen egy fémből készült rögtelenítő edénykét is (blind shaker) lásd lent, de mára teljesen eltűnt a beszélgetésekből, vélhetően nem vált be annyira. Egy gyári "sün" biztos jó, de nem ismerem ezeket.
    Ami egyébként a disztribúciót illeti, eltekintve a rögöktől, volt egy videó amiben sorra vettek néhány technikát lemérve a TDS-t, de kiderült, hogy a hosszabb lefolyásoknál volt rosszabb a kivonatolás és más ellentmondások pl. az OCD-re vonatkozóan. Meg, hogy a magasabb TDS nem feltétlenül jobb. Ember legyen a talpán aki kiigazodik ezeken, de komolyan.
    Megkerestem, ez volt az.

Új hozzászólás Aktív témák