Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin s8

    senior tag

    válasz Paqito #26746 üzenetére

    Én azt gondolom erről, hogy a vízkezelés nagyon fontos a kávékészítésnél. De ebbe beletartozik a rendelkezésre álló, tartalék víz kezelése is. Egy nyílt tartályas gépnél pár nap után jelentős mikroba mennyiség szaporodik el, és ez sajnos még több a tisztított vizeknél. Ha valaki minden nap kiönti a tartályban maradt vizet, és frisset tölt, akkor ez a jelenség kordában tartható, különben sajnos mindennapos harc veszi kezdetét. ;)
    Az a helyzet, hogy senki sem fog minden nap Norda, vagy egyéb ásványvizet frissen tölteni, mert az túl drága lenne, és senki sem fogja minden nap kitisztítani a gyantás tartályt, ergo olyan vizet érdemes beletölteni, ami kevésbé gyorsan romlik. Ez a víz a csapvíz. A benne lévő klór megvédi a gyors romlástól.. :K Az itteni emberek már hozzá vannak szokva az ízéhez (a klór egy része amúgy is eltávozik a levegőbe), így semmiféle ízbeli hátrány sem ér minket emiatt...

    [ Szerkesztve ]

    "Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."

Új hozzászólás Aktív témák