Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    mai tapasztalatok: peldzsó szpejszi a kofi, silvano kontra bfc a meccs, pszeudo-jolly a bíró. a daralásái időtartam eddig két egységnyi dupla volt (a dupla daralási időtartam max-ra állítva), meg egy kicsi, ez most egy egységnyi meg egy kicsire változott. azaz stimmelhet a 22->13 mp, amit a world wide weben írtak valamelyik elektronikus honlapon. ezt könnyű megszokni.

    a silvano jött először, rutinból, magabiztosan főzött. tökéletes lefolyóás, sok-sok, tépett mintájú, pici pöttyös párduc a végeredmény. a kávé ízre elég semleges, sőt, meglepően semleges. hmm, remélem nem a jolly-faktor.

    felkészül a bfc. kicsit nehezen akart bemelegedni a fej, 82 fok körül megállt és szambázott, egy csapolás utána azonban szépen nekilódult. újonc még, na. a sütést viszont az e61 magabiztosságával csinálta, semmi megingás. azonos őrlemény mellett icipicit lassabban indult meg, mint a silvano, de hova rohanjon, nehézsúlyú versenyző, nem az agilitással szerzi a pontot. komótosan üt, de akkor akkorát, mint ezer tonna króm. a lefolyás szép volt, a végeredmény szintén párduc, de kevesebb jóval nagyobb foltokkal. máshogy szép, mint a teltkarcsú modellek. ízre szintén roppant semleges.

    aki a sarokban figyelt, eltiltásban: dallakorte.

    végeredmény: 1:1

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák