Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Toobee #53391 üzenetére

    Most így kapásból nem jut eszembe, hogy mi a karos gépekműködését leíró szakszó, de az alapelv hasonlít a HX-hez. A bojler nyomása nem tudom mennyit ingadozik, de a hőmérséklet ingadozás nálam 2 fok (a legtöbb creminánál 4, így gondolom ez jellemző a nyomáskapcsolók többségére). A fejhőmérő jelen esetben szerintem fontosabb, mert ha a víz hőfoka 2-4C eltérés között van, az a fejbe jutva simán egy fokon belüli stabilitást ad. Értelmét a pidnek egy karosban (és a hasonló működés miatt a HX-ben is) ott látom, hogy a kávék között könnyebben válthatsz, de a fej hőmérsékletével könnyebb játszani, az eredmény ugyanaz. Tehát jobb mint a nyomáskapcsoló (szerintem is) de a fejhőmérőt nem váltja ki, a hozzáadott érték meg kevesebb mint a bojleres gépek esetében.

    Parci: olyan karos amiben tágabb a mozgástér shot térfogatban is, jeéenleg csak rugós van a piacon. Ha lesz sima kéziben akkor én is lehet kipróbálom, bár az 1:2-höz elég a Cremina, feljebb viszont már nem nagyon.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák