Új hozzászólás Aktív témák

  • coxymaxi

    csendes tag

    válasz Parci #90216 üzenetére

    Én nem olvastam itt ki ezt a sorok közül. Szerintem egyikünk sem, aki most itt Flairt használ nem állította, hogy kidobandó az összes kávégép, ami nem manuál karos vagy nem F-el kezdődik és lair-ral végződik. :)
    (De másold be a hozzászólás azon részét bárkitől, ahol ez elhangzott.)
    Amúgy meg próbáld ki. Legalább tudod, megtapasztalod milyen készíteni vele és milyen a kávé vele.
    Mert én úgy beszélek erről az eszközről (beszélek, nem térítek és szerintem senki nem teszi ezt itt, hangsúlyozom még egyszer), hogy legalább kipróbáltam, van összehasonlítási alapom.
    Wilfa Svart, Hario Mini Mill, Hario Skerton Pro, Kinu Traveler, Fio F4nano,
    Brikka, Mokka, Flair, Silvia, Aeropress, V60, La Spaziale S5 (ami még mindig eladó :) ).
    DE! Ettől függetlenül!
    Példa: a feleségem nem szereti a nagyon világos kávékat. Mondhatná Ő egy világos eszpresszóra, hogy sz@r és készíthetném bármilyen jól el neki, bármelyik eszközön, egyszerűen nem ízlene neki. Nekem meg igen.
    Szóval Én elfogadom. Nem egyezik sem a kávé ízlésünk és a kávés dolgokhoz való hozzáállásunk sem. Ahogy Gábor megfogalmazta, valakinek már az öröm, hogy egy-egy számára csodált gépen dolgozhat. Nekem az. Nem csak a karos, V60-is és sok más. Szeretem ezt az egészet. Ebben is különbözünk, különbözhetünk.
    Valakinek borsózik a háta attól hogy kézzel őröljön valaki kizártnak tartaná hogy várjon 40 percet egy gépre hogy üzem meleg legyen.
    Így van ez jól. Szummára a saját nevemben beszélve:
    Mindenkit óva intek attól hogy a szavaim hatására kipróbálja, ne adj Isten meg is vegye bármelyik eszközt amiről szót ejtek, véleményt formálok!

Új hozzászólás Aktív témák