Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Megvolt az utolsó edzős gurulás, innentől pihi, hétvégén verseny :DD
    Messze a legjobb formámban vagyok, amit leginkább onnan tudok, hogy comb részen minden nadrágomat kinőttem és persze nincs már sehol késztetés hogy leszálljak v akár csak megálljak egy nagyobb mászás után. Idén eddig 3000km/38000m tekertem, ez kb 60-40 a terep javára én ennél többet csak úgy tudnék összehozni ha outival tolnám, ott fürgébben pörögnek ezek a számok.

    Innentől valószínüleg visszafele visz majd az út, szögre akasztottam a freelancer kalapot, és így szerintem már nem megoldható a 7/5 napos tekerés, montin, úgy hogy fun legyen, ne csak kimenjek egy 20-30-as karikára h ne felejtsem el milyen mikor telemegy a pofám pókhálóóval :U
    Nem ismerem mindenki statisztikáját, de tudom hogy 6030D is szabadúszó, és sokat teker, jjeahh is úgy osztja az idejét ahogy akarja, Hasaggymegről nem tudom mit csinál, de ő is 6000+al zárja az évet, aminek nagy része terep.
    Akinek rendes állása van, ahol minden nap meg kell jelenni stb, nem tudom elképzleni hogy tudja megoldani pl ilyenkor nyáron, mikor kb 05-11 ig és 19-22 ig lehet tekerni a meleg miatt, vagy télen mikor kb dél körül van a leg melegebb, és utána melóból kijösz és sötét. Még ha szellemi munkát végzel, és fizikálisan nem is fáradsz el, nincs lehetőséged annyit menni, mint az aki megoldhatja hogy reggel megy nyáron, és télen is, még sötétedés előtt szakít időt.
    Elég nagy érvágás ez, idén nem fog összejönni a 10x Himalája szintben, de cserébe megpróbálok eljutni pár szép helyre tekerni.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák