Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz andrisbandi #232786 üzenetére

    A piros kérdőjeles mennyi szokott lenni kb? mert tudtommal ebből már csak toldóval lehet nagyobbat varázsolni. amit nem szeretnék. Bár sok endurance váznál látom 110 a kormányszár hossza (L és XL nél). (bár a meridánál nem írják az endu 6000 nél)



    Lemértem a sajátom, nekem most per pil 18cm magasan van a kormány teteje a fejcső tetejétől, és 75mm a kormány és a kormányszár közepe közt előrenyúlás.
    Csakhogy ugye a "stack" értékem csak 550mm. Felsőcsőhossz:580.
    Namost jó lenne tudni, mármint érdekelne, hogy a piros kérdőjeles rész mennyi szokott lenni ezeknél a kerékpároknál, ha valaki megmérné (akinek L/ XL váza van endurancéből pl) azt megköszönném, nem találok erről infot a geóknál. De gyanítom hogy azért olyan 8cm magas van. Tehát egy Xl es váznál(merida) 630 stack és felsőcső: 583 mellett ha 8 cm magas a kormányszár teteje a fejcső tetejétől, akkor szummaszumma 2cm lenne alacsonyabban ülő pozim mellett a kormány mint ahogy most van a csepelemen. A kormányszár hosszával meg lehet játszani, egyszerűen rövidebbet venni egy 2 cm el pl :) - 1.5cm a kormány emelése miatt kb, tehát 3.5cm lenne lentebb

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák