Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz 6030D #79472 üzenetére

    Ez azért nem teljesen így van, nem feltétlenül érzed ha fázik egy izületed. Hiába van folyamatos mozgásban, pont az a baj a hideggel, hogy nem tud az izűleti folyadékod rendes kenést adni az ízületnek. Olyasmi mintha kenés nélkül használnál egy váltót vagy motort. És a következmények hosszú távon alakulnak ki. Évek folyamata ez, nem néhány tekerés után alakul ki. És ha megvan a baj, mar nem lehet visszafordítani. Hosszútávon érdemes gondolkodni, nem azt nézni, hogy épp fázol e vagy sem.
    A városi pedeleces lehet, de a pedelec monti sportszer! :) Tudom, hogy ezt nem könnyű megérteni tapasztalat nélkül, de majd ha elolvasod a cikkem talán jobb rálátás lesz. Bár van akinek nem könnyű bármit elmagyarázni, mert szentül hisz a saját igazában! :P

    Kabátból én úgy vettem észre, hogy a tépőzáras jobb, de elhiszem, hogy az is hasznalható amit mondasz. Ha jól gondolom olyasmi mint a síkabátok ujja. Az valóban jó, egy jó kesztyűvel.

    eastsider: Én nem spórolnék a téli ruházaton, ha nem is kell a legdrágábbat megvenni, azért egy középkategóriát illene. Túl nagy árat fizethetsz érte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák