Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz ALFA #53656 üzenetére

    Az érdekes, engem párszor kioktattak, hogy a ms-ben az eszközkezelő egy marketinges találmány, a linuxokat viszont mérnökök csinálják, így megmaradnak a szabályoknál, ezért kell több különböző helyről összegyűjteni, mi van a dobozban.

    Linuxos guruk lehettek a kioktatók, akik nem nagyon örülnek neki, hogy mindenféle home userek is átszivárognak a Linuxhoz, annak meg nagyon nem örülnek, hogy ezt az igényt egyre használhatóbb desktop Linux disztrók ki is szolgálják. ;)

    mire kapom a leugatásokat, hogy minek trollkodok, ráadásul olyanoktól, akik tudnának álaszolni, csak nem teszik.

    Van, aki ilyen típus, inkább figyeli, mikor ki mond olyat, amibe bele lehet kötni, de ő maga addig nem mondja el az okosságot. Sokan csak ritkán tesznek ilyet (ha rossz passzban vannak például), mert alapvetően mindenki segítőkész, aki itt rendszeresen megfordul.

    Ez a Puppy egyébként nem az, amit itt folytattak vagy remastereket gyártottak belőle?

    http://skamilinux.hu/tag/magyar-nyelvu-puppy/

    (#53660) metaxx

    Szerintem nincs a közvetlen stílusoddal semmi baj, épp emiatt könnyű megérteni. Láttam már jó pár bemutató videót, ami képileg érthető volt ugyan, de az előadó úgy mondta el a szöveges részt, hogy pont azok nem igazán értették, akiknek szólt, a hozzáértők meg minek néznék végig.

    Nem megbántva senkit, de akármilyen jók is a videóid, én azért ebből esti közös videózást nem rendeznék. Mivel azonban lehetnek efféle perverziók is, a jövőben kerüld a szexuális segédeszközökkel analóg kifejezéseket! :D Bár igazából ez a félreértés/hallás inkább más okból történt, de nem pszichologizálok, az ilyen nem is túl mély analízisek nem ide tartoznak. Kocsmanyelven könnyebb lenne elmondani, miről volt ottan szó! ;]

    A FB oldalas dolgot megértem persze, de komoly elszántság kell oda, fura, de néha az az érzésem, hogy sok ember szerint a FB-on alapból türhe bunkóként kell megnyilvánulni és ezt többnyire sikerrel abszolválják. :(

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung PM883 1,92TB SSD 50eft

Új hozzászólás Aktív témák