Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinu

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretnék kérni egy kis segítséget. Keresgéltem a topicban, de nem találtam választ a problémámra, mondjuk azt sem tudom mik a kulcs szavak... :D (Ő pl hasonló cipőben járt)
    Van egy HP Tablet (4gb/64gb/Intel Atom x5-Z8500/multi-touch 2048 x 1536) eszközöm, amin eredetileg win 10 pro volt. Ez eléggé döcögve ment, így gondoltam egyet és elkezdtem rá különböző x86 androidokat telepítgetni, eredetileg egy 32 GB partícióra, de ezek közül egyik sem tetszett, vagy valami nem működött megfelelően.
    Nem tudom mikor, de valamelyik telepítésnél elronthattam valamit, mert windows már nincs rajta, és azóta kb semmit nem megy fel rá. Ami fixen felmegy rá az a linuxmint 18.3 cinnamon 64bit, de ezen kívül semmi.
    Mikor beteszek egy újabb USB-t, szinte mindig azt mondja, hogy "boot device not found, please install an operating system on your hard disk", de egyik usb telepítőt sem ismeri fel. Másik verzió amit pl a RemixOS csinál, elkezdi telepíteni magát, de több órán keresztül nem történik semmi, csak a logoját látni.
    Fogalmam sincs mit kellene csinjálni.
    A cél egy működő rendszer, ami jól kezeli az érintő képernyőt, és nem olyan akadozós mint win 10 volt.

    Biztosan találkoztatok már ilyennel, és remélem tudtok nekem segíteni.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    No Future

Új hozzászólás Aktív témák