Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz #89309696 #157969 üzenetére

    Mondjuk az olajcsere, a hideg motor és a 60-nal hasítás között én nem látok összefüggést. A legtöbb gyári olajcsere periódus nem arra irányul, hogy neked még +10 évig autód legyen, a gyakoribb olajcsere hatása nem placebo. Nagyobb motos autók közül nálunk talán egyedül a Stinger v6-nál van 10k-s gyári intervallum. Én mondjuk egy GTI-től sem sajnálnám ezt, de annak is azt hiszem 15k-s vagy több az előírt. Saját autóimban mindig max 1 évig van benne az olaj, ami általában 10k futást jelent.

    Szada85: Azért bele nem engedném a parasztba szándékosan, főleg nem pályán, egy légzsákok bekapni nem vicces dolog, hiába van felvétel róla, hogy nem én vagyok a hibás. A legtöbb ilyen baromnak még nem volt nagyobb balesete, fogalma sincs arról, hogy mennyin múlik egy élet egy ilyen helyzetben, ha tudná, vagyis felfogná, akkor nem csinálná. Mondom ezt úgy, hogy az agresszív tolakodóknak szívfájdalom nélkül odatartom a céges verdákat.

    Ma reggeli kép egy bölcsi előtt, ahova babkocsikkal is be szeretnének menni.


    És még kérdezik a taxisok, hogy miért utálja a fajtájukat mindenki...

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák