Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz focvis #178011 üzenetére

    Ha szigorúbban ellenőriznék a kint lévő autók károsanyag kibocsátását és mindegyik tudná azt amit neki kell már az többet érne, mint erőltetve bevezetni az euro7-et és 2030-ig ráerőszakolni a a kontinensre az euro8-at (vagy euro7d-t vagy az apjuk fszát). Közben meg alatta a régebbi autók egy része 2-3 normával lejjebb ereget, mint kéne neki, mert kutya se ellenőrzi.
    Meg hát a szokásos fűtés, hajók, repülők, vonatok, erőművek, gyárak amit mindenki telibe szar. Rohadt kiábrándító az egész ami megy. És ezt még én is megérzem a semmi háta mögött, mert csak azt látom, hogy a legfosabb autók is egyre drágábbak, tehát nem tudom megvenni.
    Bár kétségtelen, hogy az emberiség nagyon elpofátlanodott, több ismerősöm, rokonom van, többet is ismerek akiknek kettő autója is van totál feleslegesen. Totál feleslegesen autózik, mert megteheti. Nulla szervezőkészség, csak megy, mert miért ne. Ha egy családban van 5 ember akkor 6 autót tart, pedig nem mennek egyszerre csak 2-3 felé.
    Ott van kapásból anyám is akinek két autója van. Ráadásul két őskövület fos. Miért? Mert lusta meghirdetni eladni és venni egy modernebbet belőlük. Meg mert így nem kell a szerszámokat ki-be pakolgatnia, hanem van egy mocskos melósautó meg egy üres, de amúgy szintén mocskos autó.
    Oltári luxus és pazarlás. Pedig hányszor beszéltem vele mikor még megvolt a Megane, hogy eladjuk mindhármat és közös autónak veszünk egy automata 307-es kombi Pözsót 2 literes szívóbenyával, a fenntartási költségeit meg elosszuk felesbe. Mindketten baromi jól jártunk volna. Most nekem nincs autóm, neki meg van egy szakadék Swiftje meg egy szakadék Ladája. Bravó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák