Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    Megnéztem ma egy 16szelepes 2003as swiftet, 5 ajtós, "fullextra" azaz legmagasabb felszereltség minden volt benne..

    Vártam a csajt, jött a csávójával.. Képen makulátlannak nézett ki.

    Megjöttek, átnéztem mindent...

    Motortér jónak tűnt,olajszint normál,stb,stb hangja is egészséges nem rég lett elvileg vezérlés cserélve, meg minden jó dolog (ami jónak hangzik)..

    Aztán végignéztem. Egyik íven volt csak ilyen felületi rozsda.. Ami feltünő volt,hogy oké elvileg mind a két küszöb cserélve lett de még az emelőpont amit a gyárba sem fújnak le itt levolt fújva.. A kocsi alja telibenyomva FRISSEN alvázvédővel(kicsit gyanús volt) szinte még lakkfekete volt rajta az alvázvédő, motortérből ugye látni a lökhárító merevítő vasat ez is frissen lett fújva, hővédőlemez is gyanúsan tiszta volt... Kinyitottam ajtót, szigetelés, vagy "gumicsík" az autón eléggé furán állt, mellette kopások..
    Beültem, kuplungot próbálgattam forintot nem ért,mintha alig fogna és kilóméteres kuplungút egybe ami a swiftre nem jellemző.. Enyémmel lassan 1,5év alatt kb 3x fulladtam le, ezzel 5percbe 3x.. Megakartam vele állni nyomom , már padlóig nyomtam szinte, teljesen benyomtam a pedált alig akart megállni.. Megálltam próbálgattam kéziféket, felhúztam semmit nem fogott a végén meg kattogott is.. JObb oldalról furcsa hang jött rázkódásnál és nagyon elakarta adni a csávó mert a gumikat mielőtt jött befújta szilikonnal is.. Összeségében új kuplung, a féknél szerintem nem a betét hanem a munkahenger durranhatott el,csávó mindenáron fékbetétre akarta fogni, kézifék bowden, kis fényező/lakatosmunka a felületi rozsdára, plusz egy futóműállítás is kellett volna neki.. Azaz akárhogy számolom -70el kellett volna kezdeni..

    És 470ért hírdette ezt az autót amin még fék is alig volt.. Természetesen hozzáteszem azt h "tesssóó" volt,fő autójuk E merci, viszont normális volt a fazon .. Annak ellenére h 70et kapásból rákellett volna költeni engedni szerintem nem nagyon engedett volna... Mindegy, helyben volt a lényeg ez és nem kelltt nagy erőfeszítést tenni h megnézzem.. Még jó h nem kecskemétre kellett pld menni. :)
    Ez magánszemély volt.. Akkor volt egy kereskedőforma akit látni nem láttam..

    Ez is helyben lett volna az alany egy Renault Megane I fl, 1.6 16v monaco 2003.

    Megyek busszal, felmegyek a domb tetejére gyalog, már a lábam se éreztem közbe a domb tetejéről előjött a tériszonyom is , végre megláttam a sárga hahus plakátot rohanok oda nagy örömmel..

    Egy kis telep 5 autóval, egy kinti escort kombi, valami II-es megane porban állva, 3 swift egyik kibelezve még a motor se volt benne, másik ott állt rendszám nélkül, harmadik friss rendszámmal eladósorba.. Hívom kereskedőt.. Kinyom, 5x megpróbáltam sms t is írtam neki... És semmi.. Eljöttem fél óra állás után.

    Nem egyszerű autót venni, ezt már látom. Most csak nézelődtem de 2ből 2 kuka.. :)

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák