Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz Kornel #44820 üzenetére

    :DDD
    Milyen lenne? Semmilyen. Te még komolyan hiszel ezekben? Az én technikai utána olvasottságom a béka segge alatt van hozzád, és az itteni többséghez képest, de az, hogy egy levegőáteresztési tényező érezhetően javítana a teljesítményen...na hagyjuk már! Magamtól soha nem vettem volna ilyet. Amíg tart a tisztító szett, addig takarítom, aztán megy a háztól.
    Ha segít is, szerintem vajmi kevés ahhoz, hogy érdemes legyen ilyenbe fektetni. És még akkor ott a kockázat, hogy még is csak átereszti a mocskot egy idő után. Biztosan számít, ha körbecserélgeted az alkatrészeket a motor körül. Akkor biztos számít az a 3% (? :U ) teljesítménynövekedés. Tudom, hogy te ecu reflasht, meg futómű cserét, meg Type R matricát szorgalmazol, és azt gondolod így már számít az a +3%, de szerintem sem, mint ahogy többen leírták már.
    Nem lebeszélni akarlak róla, csináld csak, koporsón nincs zseb. :D Csak szerintem ez egy faszság. Még ha sok kicsi sokra megy alapon is vizsgáljuk ezt a teljesítményt. Illetve nem arról volt szó korábban, hogy ha nem teszel mögé egy normális kipufogó rendszert, akkor nem ér semmit a többlet levegő?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák