Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz bandus #51967 üzenetére

    ha éppen betigrisbukfencelne alád egy gyerkőc a labdájáért: Most ezzel azért több problémám is van. Természetesen értem amit mondasz, de:

    1, azért sajnos kamera ide vagy oda van egy olyan rossz tulajdonsága az embernek, hogy reakcióidő. Tehát, ha a kisgyerek beugrik az autó mögé, akkor a kamerával csak azt érem el, hogy premier plánba látom ahogy elütöm (reakcióidő +fékút még ha csak 10-el is gurul az ember), maximum annyit "nyerek", hogy nem megyek át rajta pluszba.

    2, aki arra nem képes megnevelni a gyerekét, hogy autók közelében nem ugrálunk, vagy arra nem képes, hogy legalább figyeljen rá, nos akkor erre azt tudom mondani, hogy természetes szelekció (jöhet a sav nyugodtan :DDD )

    @focvis: ezt nem igazán értem. 100 kg-os emberre gondoltál? Arra ott van a kétrészes kormányzáram no para. ;]

    @[rvilike]: ezért kell a hölgyeknek kicsi és "nem kár érte" autó. Teherautóshoz nem tudok mit hozzá fűzni. Most lehet én csinálom rosszul, de ha megvan a kívánt hely felmérem mi van körülöttem és úgy számolok. Szerintem ez ésszerű nem? :B

    @lenko: szedánnal sem ördöngösség. Az ember megnézi, hogy az utolsó viszonyítási ponttól (pl. hátsó szélvédő alja) mennyivel lóg túl a segge és annyit rászámol fejben, amikor tolat. Én legalábbis így szoktam.

    Nem hittérítési akarok csak az a bajom ezekkel a kényelmi vackokkal, hogy az ember hozzászokik, aztán visszaül egy fapados kocsiba és összeb@ssza másét, mert várja a kib@szott csipogást, ami meg nem jön soha ugye (kollegámat meg lehet kérdezni mennyire örült ennek).

    Igazából egy autóba az ABS, ESP, lufikon kívül minden más elektronika szvsz felesleges vagy kényelmi funkció. De ez csak az én szubjektív véleményem. :R

Új hozzászólás Aktív témák