Új hozzászólás Aktív témák

  • izisz

    senior tag

    válasz compi.hu #5211 üzenetére

    - fonnyadt, 12V-os táp egy nagy alu asztalhoz -> szerintem rossz a csillagállás
    - épp az előbb láttam egy bontós videót, számos alkatrész plexiből van hozzá... (nem csak a vezérlő dobozhoz)
    - a váz felépítéséhez csak a profilok végeinél használnak rögzítést (csavar) nincs corner bracket
    - ami az én szememet legjobban szúrja, 8-as rudak a Z-re, abból is 4 darab. Ok, a 4 db még lehetne jó, de láttam 8-asokat élőben, remeg az asztal, Z wobble szaga van a dolognak, nem elég masszív a felépítmény
    - board: a videón nem láttam a vezérlő IC-t, de a board külsőre majdnem az anet boardja (persze "designed by tronxy" rajta vigyorog...) -> nem túl bizalomgerjesztő, ha még esetleg egy mega chipre sem telt... (egyelőre ez csak spekuláció, nem tudom milyen IC van rajta)
    És mindez ~75E. Nem mondom, hogy full rossz, de fenntartásaim vannak vele kapcsolatban.
    Ehhez képest egy prusa asztal ugyan mozgatja a tárgyat előre-hátra, de kiindulva a creality-tevo minőségből, személy szerint nem tenném a voksom erre a tronxy gépre (sem), hiába jó áron van.

    (#5216) blountex: Szerintem az MK3 leginkább a kiforrott FW-el nyer. Power panic? Valahol fentebb pont írtam, hogy hacsak nem pillanatnyi áramkimaradás van, akkor a hajára kenheti a user (talán PLA esetén nem, ha nem fűti az asztalt a user).
    A Józsi féle filament szenzor - na az jó húzás, tényleg, azt elfogadnám, amint Marlin beemeli a támogatást.
    A Bondtech gear - frankó, de külön is meg lehet venni.
    Trinamic driverek - bármikor megvehető és Marlin natívan támogatja (persze még nem minden prusa féle funkciót), egyre jobban. (a board maga viszont számomra kecsegtető)
    Számomra a legfrankóbb cuccuk a spéci fűtött asztaluk, hogy régióra bontott melegítés van, amivel szerintem egységesebb hőmérséklet érhető el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák