Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz Integra #14005 üzenetére

    Na igen, ha okosba csinálja gumit is kaphat olcsóbban is szezon végén...na mindegy, akit zavar, annak mindegy.
    Amúgy én úgy vagyok vele, hogy tök jó, hogy minden idom el van rakva, de kérdés ki milyen távra tervez a motorral, és mit csinál vele. Elvégre az ember szereti a szépet, tehát ha vesz egy szép motort, akkor azt maga is élvezni akarja. Ha rárak vmi kókány pályaidomot, akkor meg olyan lesz amilyen.
    Tehát most az utánunk következő tulajdonosnak akarunk ezzel kedvezni? Ha valaki hosszú távra (10 év mondjuk) tervez, akkor mire odaér, hogy eladja, úgyis olyan nyomott lesz az ára, hogy a gyári idom nem sokat fog rajta lendíteni. Értem én, a fos kínai pályaidomot lehet javítgatni, és akkor úgy néz ki ahogy, ha "pedig szeretjük a szépet", akkor a gyárit ha össze is törik, akkor szépre kell javítani, ami drága.
    Szóval kicsit ellentmondásosnak érzem ezt az egész dolgot, noha mindkét álláspont mellett vannak ész érvek. Amúgy engem is zavarnak az esztétikai hibák, de úgy gondoltam, hogy első motornak akkor sem veszek tökéletest, és talán ez jó döntés volt, habár szerencsére (kopp-kopp) eddig nem volt vele komoly esemény (remélem nem is lesz). Aki persze sokadik motorját veszi, annál más lehet a helyzet.

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák