Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Teasüti #92664 üzenetére

    A meglatasod jo.

    En abbol indulok ki, hogy egy teljesen szetszedett, elmosott blokkot ha osszerakok, es bekenem olajjal a siklocsapagyakat. Az olajfuratokban 0 olaj van. A pumpaban 0 olaj. Elso inditasnal kevesebb mint 1 masodpercig sir a csapagy, utana azonnal kussol. Azaz ennyi ido kellett alapjaraton, hogy felnyomjon mindent olajjal. Elmosott blokkrol van szo, 0rol osszerakva. Saccolom kell egy ev allas, hogy mindenhonnan kifolyjon ennyire, mint a fenti szitu.

    Amikor nyikrog a csapagy, az vegyes kenes. Miutan ezt tobbszor tapasztaltm, nem ertem mit ertenek emberek azon, hogy az olajnyomas nem epul fel.
    A kenes dinamikajaban keresnem a problemat. Egy siklocsapgyat ugy kenunk, hogy aramoltatjuk az olajat. azt nyomassal tudjuk. Surubb olaj nem fog annyira gyorsan aramolni, a nyomasa meg nagy. Ezert nem a nyomassal lesz a problema. Akar levegovel is el tudod valasztani a ket alkatreszt ezen az elven, baj csak akkor van, ha a ket alkatresz osszeer. Sajnos annyira melyen nem tudok a temaba menni, muszerek hijan, amennyire szeretnek, de arra is kivancsi lennek, hogy a terfogatkiszoritos pumpa egy masodperc alatt hanyszor pumpal mondjuk alapjaraton, es ez is mennyire befolyasolja a kenest.
    Lenyeg, hogy a surubb olajat nem tudod annyira konnyen odapumpalni, de kiszoritani sem tudja olyan konnyen a ket alkatresz. Tippem az, hogy valamennyire ez ellensulyoz hideginditasnal. De vegyes kenes kialakulasa... Hogy 20-30 e km alatt ne legyen egy puha aluminium csapagyban egy karistolas... Es ilyeneket latok. Nem mondom azt, hogy nem letezik, de ha ket alkatresz osszeer, az kurvahamar rotty. Az nem olyan, hogy nem epult fel rendesen az olajnyomas, de 100 e kmt azert elmesz...

    Mod:
    Nem megyek, eleg nekem egy topik. Meg az embereknek is eleg belolem ennyi :D

    [ Szerkesztve ]

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák