Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz AndrewTdi #93258 üzenetére

    Van benne valami, formára egy csöppet még mindig jobban tetszik nekem is a VTEC.
    Most lusta voltam leszedni róla a takarót és mellétolni, de mielőtt elviszik majd azért egymáshoz állítom a kettőt.
    Fáj is a szívem érte. Alapvetően tényleg egy baromi jó motor, élveztem minden másodpercet rajta, csak az a fene erő. :) Vagy lett volna 50kg-val könnyebb, vagy 30-40 lóval erősebb. Sose adtam volna el.
    Az 1.2-es űrhajós formáját valóban szokni kell. Annak ellenére, h már lassan ez is 10 éves forma lesz.. (A VTEC meg 16.. durva h megy az idő. Ennek ellenére utóbbi szerintem még most sem tűnik "elavultnak". Nagyon időtálló formát alkottak akkor..)
    A 2010-es 1.2-es teli fehér volt elől is, de valamiért a szürke kerekek és a szürke hátsó rész miatt nem tetszett annyira, mint ez a facelift fehér kerekekkel. Noh és ebben már javították a kardánproblémát, jobb ABS került bele és kipörgésgátló. Az első két fokozatt itt is butítva van, kipróbálom majd h így mekkorát húz ha rányitom a tüzet, aztán max. rakok bele Z-Bomb-ot, ami kiiktatja a fojtást, Feree szerint is jó móka.

    Gondolkodtam h rápattintom a robogó rendszámát és megyek vele egy kis kört, de qrva hideg van hozzá.
    Azért a garázsban ráültem. Meglepő, h mennyivel nagyobb, mint a VTEC. Pedig én sem vagyok kicsi, kell is erő azt a 270kg-t tologatni..
    Katalógusadatok szerint úgy 10cm-rel hosszabb (ennyivel több a tengelytávolság is), kb 3 cm-re szélesebb, 1,5-tel magasbb az ülés. Érezni is rajta a méretet. Fotókon szerintem nem jön át annyira, de tényleg qrva nagy.
    A kormány előrébb van, az ülés - lábtartó távolság 100% h kisebb, mint a VTEC-en. Guggolósabb a póz, de elsőre nem tűnt kényelmetlennek.

    Jó lesz ez, csak legyen végre tavasz, aztán tényleg guruljunk egyszer, mert vagy 3 éve tervezzük. :)

    Többieknek is köszi!

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák