Aktív témák

  • ATM_automata

    őstag

    válasz GrooveHero #17401 üzenetére

    Ez nem SIMA Nikon digitális fényképező gép topic, hanem Digitális Tükörreflexes Fényképezőgép topic, amiről te kérdezel az pedig egy LowEnd kompakt fényképező gép, ami köszönő viszonyban sincs azzal, amiről itt szó van.

    Nem véletlenül ajánlgatják itt neked, hogy menj az adott másik topicba, nem lerázni akarnak, hanem olyan helyre terelni, ahol találsz segítséget. Itt a fényképező gépek egy másik verziójáról folyik a diskurzus. Nem fogom tudni 2 mondatba elmondatba, hogy miben más ez a gép, mert kb ég és föld a belépő szintű kompatk és a dSLR közötti működési különbség...ami lényeg, hogy ha nem találkoztál még a dSLR fényképezőssel, vagy a cserélhető objektívek világával, akkor hidd el, hogy nem ez a hely az, ami neked való. Még én se értem mindig, hogy mit beszélnek itt a népek :D

    Ha tükrös gépről kérdezel, akkor hidd el, hogy lesz aki segít, mert nekem is mindig válaszol valaki, még ha láma kérdést is teszek fel.

    De lásd, hogy mennyire fontos nekünk a csorda szellem, itt van pl. egy leírás, ezt olvasd el, meg keress rá a neten, hogy milyen tesztek vannak.

    Én nem nagyon tudom megmondani, hogy megvenném-e vagy sem, mert más árkategóriában válogatok/válogattam, amikor kompaktot vettem. Én Panasonic párti vagyok ha kompaktról van szó. Tuti valamelyik TZ készüléket venném, de ezek inkább 80K-tól indulnak.

    Illetve az ennél olcsóbb gépem egy Fuji, amit azért vettem meg, mert vízálló és ár/érték arányban ez érte meg a legjobban nyaralás előtt. Jó képeket csináltam vele horvátba.

    What else?

Aktív témák