Új hozzászólás Aktív témák

  • gerisz23

    őstag

    Sziasztok!Én corsát vettem osztrákból,óra szerint 76000 km-el.Volt vele gond,hidrotőkék,gyujtótrafó,generátor,lassan fékek.Ennek ellenére szeretem,menni megy,klímás is,magyar példányokhoz képest jól felszerelt,szép belsővel.
    Menyasszonyom nemrég vett egy 2005-öst,enyém 2003-as Corsa.csesztetett sokat hogy mennyit rákellett költenem.Imádkoztam hogy nelegyen baja annak amit vett.Nem voltam ott mikor vette,nemis akartam beleszólni a vételbe.Messze lakik szval nem találkozunk sűrűn.Legutóbb megnéztem a gépet,eleje hátulja fujva,ocsmányul.Neki tetszik jójez.Nemakartam erőltetni,de azért a motortérbe is bepillanthattam.
    Hopsz,motorvédő burkolat hiányzik elöl,hűtő furcsaforma,de biztos kikellett cserélni mikor öszecsukták a gépet elölről-hátulról.Tanksapka kiteker,húvazze ilyen habos olajat még nem láttam.Finoman közlöm vele a tényt,jóez ,csak nem tudják miért tűnt el a hűtőfolyadék mikor annak a kupakját tekerték le korábban.
    Olajcserére elvisz,kicsit sok benn az olaj,8,5l jött ki és még van benne,hà hengerfejtömités csak,meg nemárt ha kicseréljük a láncot meg a többit ami kell-itt tartanak most.
    Nomármost laikusként,kb vagy hengerfejes lesz a gép,vagy repedt a block.Mivel törött volt én a 2.ra tippelek.
    Remélem nem lesz igazam...és tényleg csak a fránya tömítés...
    Én úgyvinném vissza a kereskedőnek mint a pinty...

    Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

Új hozzászólás Aktív témák