Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Tuninger #25587 üzenetére

    Wow, így is lenyűgöző a méretéhez képest. Azért azon se egy élmény megvágni egy teljes projektet Resolve-ban, de eldöcög. :D Köszi a beszámolót!
    Főleg akku időben, ha azt nézem, hogy a 17"-es gamer cuccomban vmi nagy batár akku van és 3 órára volt specifikálva játék közben (cpu+gpu kihajtva), de a valóságban már alig 2 órát tudott újonnan. Multimédiában is csak 3-4 órát.
    Szóval durva az a kütyü, és gondolom abban a kicsi házban nem lehet nagyobb akku, mint kb két átlag kínai bazi nagy akkus telefonban. :DDD
    Ha jól értem, akkor kb ezt a teljesítményt sűrítették bele most egy 13"-os kis vacakba, amiben értelmezhető hűtés se nagyon van. Tényleg a hűtés az hogy van? Van benne venti vagy passzív az egész?

    Esetleg arról tudnál írni kicsit, hogy annál a hatalmas rendernél mi történik OS szinten a memóriával? Mit mutat a feladatkezelő (már ha van ilyen)? Ilyenkor elkezd SSD-re swappolni és átrágja magát akármekkora projekten? Egyébként nem értem Win10-ben mi a francért van "megosztott gpu memória", ha b.szik használni a szoftver. Ott is nálam 16 gigára írja a megosztott memóriát a Feladatkezelő, szóval nem kéne hibát dobnia a Resolve-nak, akár elfogy a vram akár nem. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák