Új hozzászólás Aktív témák

  • Blackmate

    senior tag

    Tippeket kérek a DiGi-vel folytatott szélmalomharchoz, mert most jutottam arra a szintre, hogy teljesen tanácstalan vagyok.

    A story röviden: 2016. októberében interneten keresztül megrendeltem a szolgáltatást annak rendje módja szerint. A helyszín Budapest 17. kerület (családi házas övezet), az utcában és a megadott házszám alatt elérhető volt a szolgáltatás, hiszen anélkül nem ment volna a megrendelés. Az utcában már több, mint 2 éve látom az optikai gerinchálózatot, viszont a virtuális szerződéskötés után kiderült, hogy technikai akadálya van a bekötésnek. Úgynevezett „körbővítés” szükséges, ami lényegében annyit tesz, hogy a legközelebbi oszlopon elfogyott a csatlakozási pont. ÁSZF szerint 90 napja van a DiGi-nek, hogy alkossanak valamit, így vártam türelmesen és idén januárban elkezdtem érdeklődni többször is személyesen az ügyfélszolgálaton, hogy mire számíthatok. Volt, hogy 1-2 hetet, de volt, hogy 1-2 hónapot mondtak. Akadt olyan is, hogy a kínai újévre fogták a késést, ugyanis amiatt nem érkezett meg a bővítéshez szükséges eszköz.

    Teltek, múltak a hónapok és most ott tartok, hogy 11 hónapja van szerződés azonosítóm, amihez nem tartozik semmilyen szolgáltatás. Jelenleg is van egy nyitott hibajegyem, amelyet az illetékes területi szakikhoz irányítottak. Jelenleg abban az áll, hogy továbbra sincs meg a bekötéshez szükséges eszköz ÉS!!! nem is tudják megmondani, hogy ez mikorra oldódhat meg.

    Ügyfélszolgálati irodában kitöltöttem egy reklamációs lapot is ahol ugyanezt leírtam.

    Összefoglalva a DiGi azt állítja, hogy az adott címen/utcában nyújt szolgáltatás (ami igaz is), de új ügyfél nem számíthat semmire annak ellenére, hogy most is simán tudnék szolgáltatást rendelni neten/személyesen.

    Az már csak hab a tortán, hogy a tavalyi évben kétszer is tele-szórólapozták a környéket, hogy rendeljen mindenki DiGi-t, mert az milyen jó…

    Szerintem ez az új ügyfelek megtévesztése.

    Van valakinek bármi ötlete, hogyan lehetne ezt az egész ügyet tovább lendíteni?

Új hozzászólás Aktív témák