Új hozzászólás Aktív témák

  • ekkold

    őstag

    válasz west76 #69885 üzenetére

    Rosszul értelmezed. Csak próbáltam felnyitni pár embernek a szemét. Persze lehet, hogy felesleges időpazarlás volt. Amúgy van bankkártyám, és használom is, de nem bárhol és bármikor.

    Sokak véleménye fog megváltozni, amikor a személy szerint róla összegyűjtött adatok miatt, egyszer csak különféle hátrányokat szenved el, de ugye ami egyszer felkerült a netre... Manapság, ha pl. állást keresel, igen nagy eséllyel meg fogják nézni pl. a facebook profilodat, ill. rád keresnek a neten (és esetleg ez ráhatással lesz a megítélésedre). Ennek persze nincs túl nagy jelentősége, akkor ha valaki ésszel használja ezeket a dolgokat. A fejlődés viszont nem áll meg, sőt... de ettől még nem mindenki akarja nyitott könyvként bemutatni az életét másoknak (de persze van aki meg igen).

    Arra is szerettem volna rávilágítani, hogy nem mindenki jószándékú a neten, azok közül sem, akik adatot gyűjtenek. Vannak olyanok is, akik pl. igenis el szeretnék lopni mondjuk a bankkártya adataidat. Jó esetben (és általában) ez nem sikerül, rossz esetben vagy ha valaki kellően óvatlan, akkor esetleg megfizeti a tanulópéznt - aztán legközelebb óvatosabb lesz :)

    Eladó: https://www.hobbielektronika.hu/apro/apro_159350.html

Új hozzászólás Aktív témák