Új hozzászólás Aktív témák

  • #07746304

    törölt tag

    válasz Faby #81361 üzenetére

    Vannak akik sokat hajlandóak rá várni, én mérsékelten vagyok toleráns, azt biztos, hogy így is már "rekord" időt vártam a saját esetemben. Mondjuk nem volt égetően fontos számomra.

    Az tuti, hogy előtte mindig délután meg éjszaka esett ...
    De ma visszanéztem a hívásnaplót, és láttam, hogy a május 27-ei szerelő (a jogászkodó) száma nem ugyanaz, mint a tegnapi mukié.

    Megjegyzem, hogy én mindig a minőséget helyezem előtérbe az árral szemben. Ha a Telekom optika előbb ért volna ide (tekintve, hogy ott újból lett volna kínálat kánaán, normális telefon csomag, televíziós bitráta stb) eleve nem is foglalkoztam volna a DIGI-vel.

    Ahogyan azt mutattam, 10 évvel ezelőtt is elzavartam őket, mert a minőség a parabolás tévéjüknél finoman szólva is vacak volt. Nem működött az EPG, olyan STB-t adtak, ami egy dobozban valójában két STB (Hyundai HSS-1160NA)., a Teletext is alig működött... Ha bekötték volna tegnap anyagilag nem jártam volna ilyen jó, mert a Vodánál a két szolgáltatás lett volna 6+K, és ehhez jött volna a 3100 Ft, plusz az HBO Go, tehát lényegében kiadás szempontjából ott lettem volna, mint amikor nem volt konkurens, csak ugye több lábon állva szolgáltatói szempontból.

    De volt olyan fejezet is, amikor azt mondták, itthon, hogy rendelhetem az egészet a DIGI-től, na az volt még egy vicc - szerencsére nem lett belőle semmi.

    Itt a sztori linkje:

    alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""
    Aztán nem dőlt el végleg, szerencsére.

    Volt nekem már jó pár szolgáltatóval dolgom (volt amelyik megszűnt, ez az Invitel) - pedig nem űzök ebből sportot mint sokan mások, nekem ami bevált, az marad - de ilyen böszmeséget, hogy egy klasszikust idézzek, nem láttam. Szóval tudtak újat mutatni ... negatív értelemben. Román minőség...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák