Új hozzászólás Aktív témák

  • barisj

    aktív tag

    Kérdés
    Szia Bunny! Én sem kérdezek,csak leírok egy vicces történetet: A hét valamelyik napján betévedt egy idősebb nő az irodámba,mert eltévedt,persze rossz helyen járt,de nem is ez a lényeg hanem(akit ismerek,és tudom hogy okosnaktartanak,mert szülésznő) hogy olvasgatás közben éppen banánt ettem,és rám szólt,hogy ne egyek ilyenkor banánt,mert belém poshad a gyümölcs..nézek,azt sem tudom miről van szó,elkezdi fiatalember nem beszélek hülyeséget,délután 2után nem szabad gyümölcsöt fogyasztani,mert belém poshadcsak néztem egyet,és bólintottam,és kiment! Szerinted honnan szednek ilyen marhaságot,és az ilyen embert dicsőítik,hogy Ő milyen okos mert szülésznő..hát levettem a véleményem róla meg a tudásáról is. Csak ennyit akartam,minden jót! Üdv.: Clan

    Válasz
    A Sárga Kapszula hangoskönyvben külön extra fejezetben foglalkozom az ilyesmivel, azzal a sok szeméttel, amivel a fitnesszipar és a szennysajtó tömi a sok hülye ember fejét.

    Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet megtalálni az említett Sárga kapszula hangoskönyvet? Se az EV-ban,se a google-el nem találtam meg.

    ◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►

Új hozzászólás Aktív témák