Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz peppe79 #26069 üzenetére

    A motorcsere ára úgy áll össze 12ezer Ft-ra, h az Electrolux 50%-os engedménnyel ad egy motort, és a szerelési díjat kell csak kifizetni - ha jól értettem.
    Az Electrolux oldalán ~10ezer egy ilyen motor egyébként, de gondolom jóval kevesebb nekik ez, hiszen se áfa, se kisker, csak leemelnek a polcról egyet a gyárban.
    Mondjuk én már eleve azt is viccesnek elgondolkodtatónak tartom, h a gyártó weboldalán a tartozékok között ott szerepel a motor is - mintha azt olyan sűrűn kellene rendelgetni, mint mondjuk porzsákot..

    Egyébként a netes keresgéléseim között találtam azt is, h bevett gyakorlat lehet ez, h 2-3 éves készülékeknél, ha már lejárt a gari, akkor az Electrolux márka védelmi okból (ez lehet a marketing megnevezése annak, h beismerik, h igenis túl sok készülék romlik el 2-3 éven belül, azaz gari lejárta után, de még messze nem az elvárható élettartam végén, és tartanak a tömeges perektől, ezért inkább engednek a javítás árából), szóval 50%-os kedvezménnyel adják a fődarabokat a 2-3 éves készülékekhez a hivatalos szervizek.

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák