Új hozzászólás Aktív témák

  • Tristis

    őstag

    válasz multiplikato #13615 üzenetére

    Technopata barátomnak vettünk múltkor egy Grundig Box 8500-asat Grudnig A9000-es erősítővel. Így azt hiszem van fogalmam az alábbi eszközökről.
    Elég kellemes hangjuk van, a fém dóm természetesen jellegzetes, illetve van egy akkora lyuk a közepén, hogy ihaj, de ebben az árkategóriában ez szinte kötelező. Aki ilyen árkategóriában gondolkodik annak ez úgy sem lesz annyira drasztikus, sőt... Az árukhoz képest nagyon jó vételek, DE!

    Nagyon vastag hangja van (ugye főként a nagyobbnak), inkább ilyen dizsis. Ergo mozira nagyon jó, házibulira nagyon jó, ilyen elektronikus zenékre meg kifejezetten jó!

    Ha másra is kell használni, mindenképpen olyan erősítő kell hozzá, ahol lehet szabályozni a basszust!!! Különben behorpad a füled egy idő után :DDD

    Mindezeket figyelembe véve is bátran ajánlhatom, nagyon masszív dobozok és szépen szólnak. Bár nehéz összehasonlítani, de egy Yamaha NS777-est nagyon csúnyán agyonvertek. Mondjuk az a hangfal eleve egy retek :D, de ezt félre téve is jó kis cucc. Akinek bírja a füle a mélyeket... Technopata kollégának echte tökéletes választás volt.

    Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

Új hozzászólás Aktív témák