Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    Beütött @general tapasztalata itt ma, vagy tegnap a vízzel.
    Ne kelljen külföldi fórumokat böngésznem naphosszat; pancsolt vízben van egyértelmű öszefüggés a sók és a gyümölcsösség vs. savanya között és ez ki is mondható mondjuk miligramban? Vannak kv fajták, amelyekből képtelen vagyok számomra elfogadható dolgot varázsolni (igazából a világos tételek nagy része, de főleg a kenyai cuccok).
    Igen, végigzongoráztam a hőfok, előáztatás, nem áztatás, hosszú shot, rövid shot és barátai témát. Hátha a vízpancsolásban van valami gebaszt...
    Szóval?
    Ilyen 1-1,3g keserű, 0.2g szóda körül szoktam az öt literbe. Merre induljak? 5 literenként kicsit lassú a tapsztalás :(((

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák