-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz dugesz77 #24851 üzenetére
Szerintem is óvatosan ezzel!
Egyébként nagyjából így lehet, ahogy írod, azzal az észrevétellel, hogy a kávé minőségére hatással lehet a tömítettség. Én már régebben tudom, hogy ez a melegvizes indítás nem, hogy nem javít a kávé minőségén, de egyenesen ront rajta: ízetlen marad a főzet, mert egész egyszerűen nincs ideje kioldódni a naftának a durvább őrleményből. Finomabb őrleménynél jó lehet. Az, ha nyomás alatt robbanáskor az alsó víztartályból is felszökik víz, szintén gyengítheti a főzetet, ilymódon a tömítettség beleszólhat az ízbe, de nem a robbanásba. Az a szelepen múlik.[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."