-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz tariattila #41021 üzenetére
Nekem a múltkor a Paljoc SI-ja két hét után lett iható'. Viszont akkor sokkal finomabb lett. A Pacifictől is ez a tapasztalatom, meg Kapuzcinertől is.
Legalább 1-2 hét szerintem minden kávénak kell, hogy lecsihadjon. Legalább is nekem ez a tapasztalatom.(#41016) gubabela
Én is jártam már így.
Fogsz egy nagyon finom csiszolópapírt, rárakod a tömítést, annak a tetejére egy kis fajta befőttes üveg tetejét, vagy a vakszűrőt és így simán le tudsz szedni belőle annyit, hogy jó legyen. ( Azért kell a kupak, hogy egyformán nyomd lefelé mindenhol és így csiszold meg, de nem muszáj, enélkül is meglehet, ha ügyes vagy )[ Szerkesztve ]