-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
tag
Kezdő GC tulajként lenne egy balga kérdésem... Az én gépembe nincsen PID. A "legtöbb" helyen azt olvasom, hogy olyan 93-98 fok körül csapolják a kávékat és onnan változtatnak rajta. Azt értem, hogy pár fok is teljesen más ízeket hoz elő és azt is, hogy egy PID beépítése a leg célra vezetőbb, de az motoszkál a fejemben, hogy miért van gyárilag 107 fokos termosztát a GC-ben? Létezik 100 fokos,95 fokos is. Nagy általánosságban nem lenne jobb egy alacsonyabb hőmérsékletre kalibrált termosztát? Egyenlőre klasszikus olaszos-csokis-robusztás blendekkel próbálkozok, de nem túl magas azoknak is ez a hőfok? Kinek mi a tapasztalata hőfokokat illetően illetve műszakilag lehet, hogy indokolt a 107-es, mert pontatlanabbul szabályoz mondjuk, a kis kazán miatt nagyobb a hőesése stb...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen