Új hozzászólás Aktív témák

  • qvik27

    tag

    válasz KVfun #74858 üzenetére

    Háát, ezt így nem mondanám általánosságban. Neked így kellett változtatnod -lehet.
    Nyomásfokozónál elvileg lazán érdemes hagyni az őrleményt, a nyomás kialakulásáért egyrészt a nyomásfokozó szelep felel: ez fejt ki ellenállást a folyadék áramlásában. a hagyományos karoknál nincs ilyen, ezeknél a tömörített kávépogácsa fejti ki az ellenállást, így ebben az esetben pontosabban kell előkészíteni, a rendszer nem tolerálja az előkészítési hibát.
    A kávé természetesen más lesz, még akkor is, ha az őrlemény ugyanolyan finomságú. Mások a kivonatolás körülményei és az áramlások is jelentősen.
    A tapasztalat meg azt mutatja, hogy jobban ízlik, a hagyományos.

    10 féle ember létezik: aki érti a digitális világot és aki nem.

Új hozzászólás Aktív témák