Új hozzászólás Aktív témák

  • Kávé Kálmán

    tag

    válasz weinmaker #79320 üzenetére

    Mint már említettem, nem haragszom. Hálás vagyok. Komolyan mondom.

    A két ajánlatot egyidejűleg (közvetlenül cégalapítás után) kaptam. Nem mondtam, hogy köze lett volna az ajánlatoknak egymáshoz. Ezt te hoztad most szóba. Igyekeztem pontosan fogalmazni. Visszaolvasva is úgy érzem, hogy sikerült. Azt, hogy nem fogadtam el a banner ajánlatot, ez tény. Ha mást állít valaki, akkor igazolhatóan hazudik, mert hogy nem volt megjelenés soha. Az, hogy a kávém 2012-ben nem került tesztelésre szintén tény. Az hogy egy évvel később hívást kaptam, hogy most szívesen tesztelnénk a kávédat megitcsak tény, mert lett eredménye. Meg lehet kérdőjelezni, hogy kaptam-e egyidejűleg ajánlatot. Egyáltalán bármilyen ajánlatot. Azt is meg lehet kérdőjelezni, hogy én az elutasított bannerajánlat után, mondtam-e azt, hogy szívesen küldök tesztelésre kávét vagy sem. Vagy esetleg azt mondtam volna, több kávés ismerősöm javaslatára, hogy nem küldök. Az viszont, ha ez a párbeszéd lezajlott, mi volt a válasz a felajánló részéről szintén egyértelmű, hiszen 2012-ben nem jelent meg teszt.

    A fenti egy sokismeretlenes egyenlet, amibe ki-ki beillesztheti a hiányzó elemeket saját logikája, érzései, tapasztalatai szerint. Mindenkinek meghagyom ezt, és nem kommentálom az esetet a továbbiakban. Azt is lehet állítani (ad absurdum), hogy az egészet kitaláltam.

    Nem volt szándékomban ilyen régi dolgokat felhánytorgatni. A dolog Blaze oldaláról került terítékre... Mert úgy érezte, hogy most törleszthet valamit... Részemről ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák