Új hozzászólás Aktív témák

  • SoundON

    tag

    Én nem vagyok olasz vonalas. Sőt!
    Talán már túlságosan is csak a világos, szirupos, csöpögős, édes gyümölcsbomba vonalat kedvelem.
    Mindezek ellenére azt gondolom, hogy az olaszok a legtöbb helyen igen is szakmailag jól, ízhibák nélkül tudják lefőzni a sötétre pörkölt kávéjukat, szépen lassan, 7/14grammból, csöpögősen, ahogy a nagykönyvükben az már évtizedek óta meg van írva :)
    Nincs bennük se szén, se sav, se édesség és aromákból is inkább csak a füstös, pörköltmagvas jegyek, de a helyén kezelve még nálam is működnek ezek, mert minőségileg jók...
    Ez a múlt heti sziciliai szimpla is mintapéldája ennek.
    Szerintem nem több mint 15g ami a csészében van és egy kis barnacukor is kell bele hogy lecsússzon...
    de kurvajó!

    Csatlakozom az előttem szólókhoz.
    Én is csak a jó és a rossz termést, a jól és a rosszul pörkölt kávét és a jól és rosszul elkészített presszókat különböztetem meg.

Új hozzászólás Aktív témák