-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
Én nem vagyok olasz vonalas. Sőt!
Talán már túlságosan is csak a világos, szirupos, csöpögős, édes gyümölcsbomba vonalat kedvelem.
Mindezek ellenére azt gondolom, hogy az olaszok a legtöbb helyen igen is szakmailag jól, ízhibák nélkül tudják lefőzni a sötétre pörkölt kávéjukat, szépen lassan, 7/14grammból, csöpögősen, ahogy a nagykönyvükben az már évtizedek óta meg van írva
Nincs bennük se szén, se sav, se édesség és aromákból is inkább csak a füstös, pörköltmagvas jegyek, de a helyén kezelve még nálam is működnek ezek, mert minőségileg jók...
Ez a múlt heti sziciliai szimpla is mintapéldája ennek.
Szerintem nem több mint 15g ami a csészében van és egy kis barnacukor is kell bele hogy lecsússzon...
de kurvajó!Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Én is csak a jó és a rossz termést, a jól és a rosszul pörkölt kávét és a jól és rosszul elkészített presszókat különböztetem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest