Új hozzászólás Aktív témák

  • taiji

    junior tag

    válasz Frawly #60000 üzenetére

    Így van, pontosan 2-szer írta ki nekem is, és volt, hogy ott meg is állt, és képtelen volt leállni, vagy 90 másodpercet kellett várni. Erre van egy paraméter, amiben meg lehet adni, hogy ne 90 másodperc legyen, csak ugye az félig megoldás. Több mindennel próbálkoztam, de az utolsó ez volt: Link
    Ebből a kernel parametert próbáltam meg, viszont úgy emlékszem, hogy látszólag semmi hatása nem volt, így kiszedtem a kernel parameterest. Mikor megnéztem /proc/sys/kernel/nmi_watchdog értékét mondjuk a cat pőaranccsal, akkor 1-est írt, vagyis nem volt jó. Viszont azóta meg egyszer sem jön a hibaüzenet. És ha meg is nézem most újra a /proc/sys/kernel/nmi_watchdog értékét, akkor 0-át mutat, tehát tényleg le van tiltva a watchdog, és nem is jelenik meg a hibaüzenet. Most azon gondolkodom, hogy utána jött még nekem a 4.16.2-2 kernel telepítése, vagy még előtte. Annyi mindent próbáltam, hogy már összefolynak a dolgok.

    Viszont most olvastam, hogy azt írtad, hogy a Gnome az Wayland-es. Ha Manjaro-ból a Gnome-ot telepítem, akkor az már alapból Wayland-el fog működni, és fel sem kerül ez az ősrégi X11, vagy X11-el jön a Gnome is, és utólag kell a Wayland-et felrakni, és az X11-et lepucolni?

    [ Szerkesztve ]

    Taijiquan

Új hozzászólás Aktív témák