Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz barnam_ #177180 üzenetére

    Prémium nyál, lehetőleg jóval nagyobb arányban, mint a benne lévő sima. Remélem már az átmenetit tankoltad ami szeptember 1 utáni. Mentél vele egy kört, hogy átforogjon a tank tartalma, a mosás nedvessége leszáradjon.
    Kerekeket felfújod kicsit a normál nyomás fölé. Kézit nem húzod be, sebességbe nem hagyod, kiékeled. Akkusarut lehúzod, ha az akku jó kondiban van vagy mentél sokat a kocsival akkor nem kell tölteni bele.
    Ennyi. Olajat meg ilyeneket akkor célszerű leengedni, ha egy évre rakod el vagy tovább. Motorosok szoktak bohóckodni vele, hogy a berúgóval addig forgatják a motort amíg a szeleprugók "laza" állásba kerülnek és úgy rakják el télre, hát egy 6 hengeres autónál szerintem ezt hanyagolhatjuk. :D Felbakolni felesleges pár hónap miatt, ha 30 éve tartják a rugók, nem az a hónap fog számítani nekik. Amúgy se gyáriak már gondolom.

    Első beindításnál szerintem felesleges sajnálgatni, beindítod, picit jár, mész, figyeled van-e nyűgje. Nagyon mást úgyse tudsz vele csinálni, ahhoz szerelgetni kéne.
    Gondolom a Merciról van szó, azoknak amúgy is hobbija, hogy 20 évet állnak és pöccre indulnak, mert régi Merciből vannak. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák