Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    válasz Tsebacsi #186183 üzenetére

    A bebillegesre gondoltam, nem sirt a gumi, amugy nem autopalya volt, ket sav volt dombon fel, es a kulso savban mikor ki akartam elozni a lassabban halado alfa romeot, az elkezdte nyomni neki, es amiatt lett 130 a vege. A kis buzi kanyar elott elvette es eleg erosen fekezett, hogy verjem bele a gyava feregbe.. de addig nem engedett, es mivel mogottem is voltak nem akartam fekezni szoval igy alakult..

    amugy nem szoktam racsingolni, nem is “dicsekves” miatt irom felreertes ne essek, de ez egy barom altal megtortent dolog volt, valahogy mindig kifogom ezeket a janikat hogy serti a becsuletuket ha egy renaultal akarok lehagyni valakit, foleg ugy hogy ott a tanulo / kezdo matrica a kocsin..

    ilyenkor sajnalom amigy hogy csak 110 lo a kocsi, mert szerintem ez pont az az eset ha erosebb lenne a kocsi ez a manover 2 masodperc lenne es otthagyom a falu bikáját

    ha 90-100 al megyek akkor is ez van hogy kieloznek utana meg 85 el mennek elottem.. de akkor mi a faszert eloznek ki. De kb mindig ez van, mogottem jon 50 meterrel ha meg lassitok mert elottem is lassitanak beérnek, meglatjak a kezdo matricat es egybol eloz mind.. ugy erzem 2-3 ev es 30-40e km utan ideje leszedni a matricat.. engem amugy nem zavar, a becsuletemet sem serti, mert azert elonye is van annak a matricanak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák