Új hozzászólás Aktív témák

  • eeXaa

    addikt

    ...Előrebocsátom, nem vitatkozni szeretnék erről, de "a munkagép" terminus számomra még mindig nem tisztázott.
    Én a munkagép = munka, (csúcsminőség) hallatán divat, riport, stock, eseményfotózásra gondolok, ahol az m43 ill. 4/3 nemhogy az élen járna, hanem sehol sincs, (ha pedig lenne, szivesen látnék olyanok munkáit akik tényleg pénzt is keresnek ezekben az ágakban) ennek legfőbb oka a szenzorméret, és a fényerősebb telék hiánya, ez utóbbi persze idővel pótolható.
    ..itt a fórumon úgy látom a munkagép mint fogalom inkább utal olyan vázakra amiknél az ergonómia, testreszabhatóság, strapabírás alapkövetelmény, tehát ilyen téren van top pro váz a kissebb szenzoros rendszereknél is, és mindez társulva a kiváló képminőséggel, alkalmassá teszi hogy pénzkereső eszközzé váljon.
    Tehát ebből arra következtethetek a fórumon olvasottakból, hogy a szenzorméret, nem számít, ha munkáról, van szó, márpedig a való élet teljesen mást mutat. Amit én látok az hogy ha nem illusztratív, mellékes dologról szól "munka" mint fényképezés hanem csakis a képek minőségéről, akkor FF, ha a gyorsaság is fontos, ha nem akkor közép,ill nagy formátum.
    ..akkor most hogy is van ez?

Új hozzászólás Aktív témák