Aktív témák

  • Horbal

    őstag

    válasz Degeczi #22550 üzenetére

    Jól van. Nem akarlak megbántani, távol álljon tőlem, és lehet, hogy nem is igaz rád, de ebből élnek a marketingesek, ok okozat ismerete nélkül, célok és tudatosság nélkül vásárol a fél világ meg is látszik, de ez megint egy más téma.

    Állatira nem biztos, hogy elmosott lesz az a háttér vagy nem úgy lesz elmosott mert ha a gépe automatán rekeszel akkor ezt semmi nem garantálja, mindegy, nem ez a lényeg...

    Félreértés ne essék nekem ettől nem lesznek álmatlan éjszakáim, ahogy a telefonnal meg szappanos dobozzal kattingató emberektől sem. Nekem is volt kompaktom, használtam is eleget, a különbség, hogy akkor is tudtam mire számítsak a végén és most is tudom, nem annyira mint szeretném de kb... Én annak örülnék ha ez a gondolkodás sőt úgy általában a gondolkodás terjedne egy kicsit - nem ártana (és nem vagyok sem bölcs budha sem semmilyen agyament guru).

    Ha már bele teszem a pénzt akkor miért ne tanuljam meg legalább alap szinten - mi ezzel a baj? Ha ráadásul több örömet is fog úgy okozni - én meg ezt nem értem?

    Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!

Aktív témák