Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    Nos, voltam az Optiformban... Zárás előtt estem be 10 perccel, patakokban folyó vízzel a homlokomon, csatakosan (Újpest - iPon, iPon - Optiform, bringával...). Furcsán néztek, de szerencsére volt nekik rakin 18-105 AF-S DX Nikkor. :)

    Majd lövök vele pár tesztképet, ha érdekel valakit. A CA-ra vagyok leginkább kíváncsi, napos időben, beszűrődő sugaraknál talán az a legkritikusabb.

    MOD.: A másik úriember az Optiformban az eladópult mögött egy vevővel beszélgetett. A vevőn látszott, hogy vérnikonos. A Sigma obik 3 éves gariját beszélték. Az volt a téma, hogy hiába a 3 év, ha olvad, törik, kopik, stb. és állandóan szervizbe jár vele a vásárló. Nos én ezzel nagyon nem értettem egyet, Sigma obi sem gagyi mind, viszont érdemes utánaolvasni vásárlás előtt. További általánosításba is bocsátkoztak: a Sigma objektívek fele árukkal kelletik magukat. Van olyan obijuk, ami drágább az ekvivalens Canon vagy Nikon típusnál. Véleményetek eben a témában?

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák