Új hozzászólás Aktív témák

  • KrAt

    veterán

    válasz Declare #38566 üzenetére

    Igazából az a fura, hogy definiáljuk a kényelmes ülés fogalmát. Elég derékfájós vagyok, meg ugye a méreteim miatt fontos, hogy kényelmesen elférjek az adott autóban.

    Cégnél van itt egy rakat T5 Transporter, na abban pl nagyon sokáig kell állítgatnom az ülést, hogy valahogy elmondhassam, hogy jó. Pedig ha valami, az nagy autó. Ellenben pl. egy Transit Connect-ben (ami jóval kisebb) ha hátratolom az ülést, hátradöntöm, amíg engedi a hátfal, totál kényelmes lesz.

    Amikor a G Astrát megvettem, annyira jó volt elférni benne az E Kadett után, pedig az sem kis autó. Múltkor párom mögöttem ült, előrébb jöttem az üléssel 3 kattanással, azt hittem, majd összef.som magam, olyan rossz volt. Nem tudtam kuplungolni, bakkecskézve indultam el párszor, sz.r volt. Amikor kiszállt, visszatolhattam ülést, mintha a mennyország jött volna el.

    Szóval szerintem a helyes beállítás legalább annyira fontos, mint a jó ülés. Meg mondjuk van könyöklőm a Gasztrában, az is sokat dob a kényelmen (már amikor párom nem foglalja el a jobb1-ről.. :)) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák