Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz Doggy dog #60918 üzenetére

    Szia.

    Amennyire gyorsan átfutottam a Hahu-t, B Zafirából 1,3 millióig nem túl böséges a kínálat, a lista elején meg szépen virítanak a sárga "gyöngyszemek" egyértelmüen reklámozva a Taxis elöéletet, így nem árt óvatosnak lenni, ezek közül nem egy szaladgált ilyen céllal.

    Személy szerint egyetértek a korábbi kommenttel, az általad leírt kerettel, gazdaságosság szempontjából valószínü én is egy jobb állapotú A Zafirát néznék. Abból is mondjuk a 2001-es évjárattól.

    Ezekböl 1 - 1,1 millió körül már szép állapotúak vannak, pici alkuval lejjebb tornázod, és marad a büdzsében is párszázezer Ft mondjuk az elsö körös szervízre, plusz ha mégis talál az ember valami alkatrészt,amit cserélni kell. ( tizenéves autónál ez könnyen benne van )

    Abból van az 1.8, 125 lovas benzines Z18XE Motor, ezt 2000-töl szerelték, ezért is javasoltam a 2001+os évjáratot, klímás nagy testü autóhoz mindenképp hasznos a power, elég sok típusba szerelték ( C Corsa, G Astra..), alkatrész is szerintem sok van hozzá, plusz a legtöbb oldalon kevés panasz érkezik rá, mi is nemsokára ilyen motoros G Astrát nézünk páromnak.

    De mivel írtad, hogy Dízel párti vagy, ottlehet az Y20DTH-s motorral is, sajnos azokról nem sokat olvastam, de van itt a fórumban olyan tag, aki ezzel a motorral közlekedik, Ö biztos tud részletes infókat adni róla. :)

Új hozzászólás Aktív témák