Új hozzászólás Aktív témák

  • Petyyyyy

    addikt

    válasz F_Gergely #61001 üzenetére

    Nagyon úgy fest, hogy ez lett az új trend azoknál, akiknél tizesvesszővel kezdődik az IQ. Ha már valami nagyobb autóban ülnek - Passat, Laguna vagy ettől is nagyobb kategória - akkor azt hiszik nekik nem számít ha hatvannal rongyolnak át a síneken. Nekem nem fáj, meg az sem ha villognak, dudálnak, stb.
    Remélhetőleg hamar tönkremegy a futóművük és C vágányra kerülnek egy időre.
    Szerk: teljesen mindegy. Ha neked a 30 a biztonságos, akkor annyival menj át. Másfelől én is 30-ra emlékszem.

    Pont most próbálom nevelni a TL-t is, hogy ne pánikoljon azon ha vannak mögötte, nem kell kilőni a sor elején, hogy elkerülje a versenyzők puffogását. Meg nyugodtan lassítson le és vissza kettő az átjárón, hiába villognak, integetnek. Majd elmennek, ha nem tetszik nekik valami. Saját magukat öljék meg, ne engem.
    Egyébként ugyanez van, mint nálad. Ha egyedül vagyok, akkor az autó miatt tartom be a szabályokat, ha meg ülnek mellettem, akkor nyilván miatta.

    A másik ami böki a szemem, az a rengeteg ramaty állapotban lévő szekér, ami közlekedik itt Pesten. Úgy rohadnak az öklöm beférne helyenként, szigszallaggal vannak összeragasztva, okádják a füstöt és azokat nem kapcsolják le. De mé'nem? Megvárják míg valamelyik belédcsattan hátulról, mert nem bír megállni vagy mert egy nagyobb fékezéstől szétesik a bódé? :F

    szabonagyur - Külön kategória, mikor Aranka nem tudja eldönteni most akkor átadtad az elsőbbséget? Ááá, nem megyek. Ja hogy indulsz? Ok, akkor én is. :(((
    Ilyenkor mindig kitartok az első szándék mellett, az a biztos. Legalább egyikőnk legyen határozott és másra meg nem számíthatok, csak magamra.

    F_Zolee - Z-s rendszámot kik hordanak?

    Szerdán láttam Kálloy Molnár Pétert a piros alfájában, stílszerűen KMP-001 rendszámmal. :D

    [ Szerkesztve ]

    Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

Új hozzászólás Aktív témák