Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz Hikvision #32806 üzenetére

    Pontosan ez, amit ketten is írtunk korábban, hogy rettentö hullámzóak a vélemények, emiatt nem is tudok egyértelmüen dönteni. A BMW-hez is hosszú úton jutottam el, amint egyesével kilöttem a lehetséges típusokat, amik megfelelnének :) Utána merültem el a BMW szívómotorok fórumaiban...
    A 25i-röl ( én legalábbis ) több panaszt olvastam mint a 30i-röl, amiket Te is felsoroltál, ezek közül a hidrotöke zaj a 30i-nél is elöfordul, de az olajfogyasztás ott ritkábban kerül elö, elvileg annál a BMW más gyürüket használt, ennek is a következménye. A vezérlés, vízpumpa kérdés zavar talán a legkevésbé, azt minden autóvásárlás után azonnal megejtek, ezzel még együtt is tudok élni.

    Egyébként ezeket a tapasztalatokat olvasva bennem is megfordul az E46 330i irányába kacsintgatni, illetve - minden korábbi igényemet felrúgva - a 330d-k felé is tettem egy kitekintést, bár ott meg a nem megfelelöen regenerált / használt DPF-ekre panaszkodnak sokan, plusz a turbó is ottvan, én pedig most szívesen visszatérnék a szívómotoros világba. :) Nehéz a döntés..

Új hozzászólás Aktív témák